/* */ Derrapades neuronals: LLibres per St. Jordi

Pàgines

dilluns, 22 d’abril del 2013

LLibres per St. Jordi

Hi ha molts i molt bons llibres per regalar enguany, però aquí les meves recomanacions, si voleu interessades, de llibres per a aquest St. Jordi:

Lliures o morts, la novel·la d'en Jaume Clotet i en David de Montserrat que ens descobreix n'Ermengol Amill, l'heroi oblidat de 1714. Aquí la web del llibre i aquí el booktrailer (2 min). Editorial Columna, ISBN 978-84-6641-528-6.

Gaudí ciutadà i polític (edició en 2 idiomes, català i anglès), de l'arquitecte Xavier Iparraguirre, recull diversos testimonis contemporanis d'Antoni Gaudí que treuen a la llum la sovint amagada component de ciutadà compromès amb el seu país i la seva llengua d'aquest català universal. Aquí una mica més d'informació. Llibres de l'índex, ISBN 978-84-96563-21-6

100 qüestions d'Astronomia, De les fases de la Lluna a l'energia fosca. Jordi Aloy i Domènech, experimentat astrònom i durant molts anys operador del planetari del Museu de la Ciència (ara Cosmo Caixa) respon de manera molt didàctica les preguntes més habituals que tots ens fem de l'Univers que ens envolta. Aquí trobareu informació del llibre. Cossetània edicions. ISBN 978-84-9034-102-5

I per acabar, les recomanacions de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), una bona tria de llibres de divulgació científica escrita per membres d'aquesta associació.

Quina és la vostra tria ?

Bona diada i millor lectura a tothom !